MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Afrikaanse voetbalbond geeft Marokko deadline om akkoord te gaan

04 november 2014 | in Sport | Reageer

CAFAls het aan de Afrikaanse voetbalbond CAF ligt, dan begint volgend jaar de Afrika Cup gewoon op de afgesproken datum van 17 januari.

Gastland Marokko wilde het toernooi uitstellen vanwege de ebolacrisis in een aantal West-Afrikaanse landen, maar daar heeft de CAF dus een andere mening over. De continentale bond geeft zelfs een deadline aan het koninkrijk. Marokko heeft tot zaterdag om akkoord te gaan anders raakt het land de organisatie definitief kwijt.

De CAF liet in een verklaring weten dat het bestuur, dat zondag vergaderde in Algiers, unaniem van mening was dat de Afrika Nations Cup in januari en februari moet worden afgewerkt. (Bron/ lees verder: Sport.be)

Plaats je reactie