MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko in top 10 meest aantrekkelijke reisbestemmingen [VIDEO]

07 november 2014 | in Marokko, Redactioneel, Toerisme | 1 Reactie

marraLonely planet, de meeste bekende publicist op het gebied van reizen, heeft Marokko aangeraden in zijn top 10 van de beste vakantiebestemmingen voor aankomend jaar. Lonely planet is enthousiast over de traditionele steden in Marokko en het culturele leven dat zich afspeelt op de straten.

Een van de hoogtepunten is volgens hen Marrakech, de oude stad met het grote Djemaa el Fna plein en de Koutoubia moskee uit de 12e eeuw. De Marokkaanse Minister van Toerisme kijkt in ieder geval al uit naar veel bezoekers.

Er is 1 reactie

  1. Peter = de naam
    22 november 2014 om 03:32 uur.

    http://www.npo.nl/de-muur/21-11-2014/VARA_101369839 Na het zien van deze documentaire zal Marokko uit die top tien duikelen.

Plaats je reactie