MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Verdachten in moordzaak Venray wijzen naar elkaar

07 november 2014 | in Justitie | Reageer

de vermissingszaak rond de Venrayse Marokkanen Fouad Bendella en Karim FourkourDe twee verdachten die vastzitten voor de moord op Fouad Bendella en Karim Fourkour uit Venray in mei 2006, blijven elkaar de schuld geven.

Terwijl eerst Lau G. werd aangewezen als de moordenaar van de twee Nederlandse Marokkanen door medeverdachte Geert G, verklaren nu de ex-echtgenote en zoon van Lau G. in een schriftelijke verklaring dat juist Lau G. de moordenaar is van de twee.

De ex-echtgenote en zoon zouden Geert G. hebben bezocht, waarna hij heeft bekend dat hij de Bendella en Fourkour heeft vermoord. (Bron/ lees verder: Het Algemeen Dagblad)

Plaats je reactie