MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hoger beroep Badr Hari gaat van start

08 november 2014 | in Justitie | Reageer

Badr Hari in MarrakechHet proces in hoger beroep tegen kickbokser Badr Hari begint op woensdag 12 november bij het gerechtshof in Amsterdam. Dat meldt RTL Nieuws.

De rechtbank veroordeelde de kickbokser in februari tot 1,5 jaar cel, waarvan een half jaar voorwaardelijk, wegens een reeks mishandelingen. Het OM had vier jaar cel geëist, waarvan een jaar voorwaardelijk.

De Marokkaanse Nederlander woont tegenwoordig in de Marokkaanse stad Marrakesh. (Bron/ lees verder: RTL Nieuws)

Plaats je reactie