MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Reda N.: van crimineel tot jihadist

10 november 2014 | in Maatschappij | 1 Reactie

Islamitische Staat ISReda N. (20) probeerde al langer het gewelddadige criminele milieu in leiden, waarin hij jarenlang verstrikt raakte, te ontvluchten. Zijn oude criminele maatjes waren daar echter niet blij mee en bedreigden hem.

Hierop besloot de jonge Marokkaanse Nederlander te vluchten naar België en Frankrijk. Van zijn oude criminele maatjes had hij geen last meer.

Een nieuw hoofdstuk in zijn leven was begonnen, want Reda kwam in aanraking met jihadisten die hem mee vroegen naar Syrië te gaan om voor de Islamitische Staat te vechten. Via Dusseldorf pakte hij het vliegtuig naar Istanbul, waar hij zijn zus belde om afscheid te nemen

Lees het gehele verhaal op de website van De Telegraaf.

Er is 1 reactie

  1. gjl
    03 februari 2015 om 01:44 uur.

    Deze smerige Marokkaanse crimineel heeft een waslijst van kleine en grote terreur van heb ik jou daar. Een exemplarisch voorbeeld van hoe ziek dit land is. Van PvdA-betutteling, wegkijken, slappe rechtspraak, gebrek aan opvoeding thuis maar wel financiële steun van de ouders terwijl meneer al de jihadist speelt in Irak en noem maar op. Deze smeerlap is o.a. schuldig aan homejackings, kleine kinderen bedreigen met wapens in hun eigen huis. Het is gewoon immens triest, hij en getuigt van absolute haat en respectloosheid t.o. Nederlanders. Sluit hem op voor de rest van zijn leven.

Plaats je reactie