MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko ook uitgesloten op Afrika Cup 2017?

17 november 2014 | in Sport | Reageer

cup2017

Marokko moet vrezen voor een zware straf vanwege de weigering begin 2015 de Afrika Cup te organiseren uit angst voor ebola. Issa Hayatou, president van de Afrikaanse voetbalbond CAF, zei zaterdag in de Franse sportkrant L’Equipe dat Marokko ook de Afrika Cup in 2017 zou moeten missen als de reglementen worden nageleefd.

Eerder werd Marokko al uitgesloten van de komende Afrika Cup, die nu van 17 januari tot 8 februari 2015 wordt gehouden in Equatoriaal-Guinea. Hayatou hintte ook op een vierjarige schorsing en een geldboete van vele miljoenen euro.

Plaats je reactie