MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko gastland belangrijke internationale top

20 november 2014 | in Overheid | Reageer

biden
De Marokkaanse Koning Mohammed de Zesde kreeg woensdag de Amerikaanse vicepresident Biden op bezoek. Dit in het kader van de vijfde editie van de Internationale Top over Ondernemerschap, die dit jaar in Marrakech gehouden wordt. Innovatie, groei en samenwerking tussen onder andere ondernemers, banken en investeerders staan centraal tijdens de top.

De internationale top is voor de koning en Biden ook het moment om hun onderlinge band te verstevigen. Marokko en de Verenigde Staten zijn al decennia partners in hun buitenlands beleid gericht op het Midden-Oosten. Ze bespraken in het bijzonder de internationale coalitie tegen IS, waar beide landen deel van uitmaken. Ze benadrukken het belang van niet-militaire maatregelen tegen extremistisch geweld en hebben afgesproken ook in te zetten op het verbeteren van de levensomstandigheden van jongeren, zodat die zich niet aan zullen sluiten bij extreme groeperingen.

Reportage:

Plaats je reactie