MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Verdachte Marokkaan uit A’dam staat in Tanger terecht

23 november 2014 | in Justitie | Reageer

HamzaEen verdachte van de dubbele liquidatie in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt, staat komende week in Tanger terecht. Hamza B. (27) werd in de Marokkaanse havenstad opgepakt maar Marokko levert geen onderdanen uit. Nederland heeft de Marokkanen met goed gevolg verzocht de berechting daar over te nemen. Aldus meldt De Telegraaf.

Volgens de krant zitten in Nederland twee verdachten voor de moorden in de Staatsliedenbuurt vast. Zij staan volgend jaar in Amsterdam terecht. De moordpartijen zijn onderdeel van een bittere strijd die wordt uitgevochten door een nieuwe generatie met name Marokkaanse criminelen. Een ruzie om drugs en geld is vrijwel zeker de oorsprong van alle ellende.(Beeld: AT5 reportage)

Plaats je reactie