MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Dodental overstromingen Marokko loopt op

25 november 2014 | in Marokko | Reageer

Regen in MarokkoVolgens de laatste berichten zijn minstens 35 mensen omgekomen bij overstromingen in Marokko. De meeste slachtoffers zijn gevallen door een rivier die buiten zijn oevers trad in het plaatsje Guelmin, op ongeveer 450 kilometer ten zuiden van Marrakesh.

Nog drie mensen worden vermist.

De Marokkaanse autoriteiten hebben onder andere helikopters ingezet om slachtoffers van het water te evacueren. Vele gebouwen en wegen hebben schade opgelopen door de overstromingen ten gevolge van zare regenval in het zuiden van het land. (Bron/ lees verder: NU.nl)

Plaats je reactie