MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vader jihadganger wanhopig opzoek naar antwoorden

27 november 2014 | in Maatschappij | Reageer

Islamitische Staat ISDe vader van een Maastrichtse jihadganger is wanhopig opzoek naar antwoorden. Was het zijn 19-jarige zoon die op 12 november een zelfmoordaanslag heeft gepleegd in Irak? Er vielen vijf doden en tientallen gewonden.

In een gesprek met de Limburgse zender L1 dat gisteravond is uitgezonden, zegt de man dat hij al twee weken in onzekerheid zit.

Volgens de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) is de aanslag vrijwel zeker door een Nederlandse jihadist gepleegd. Over zijn identiteit zegt de NCTV echter niets. Terwijl op internet de naam van zijn zoon rondgaat. Maar een bevestiging heeft hij van niemand gehad. Hij is de wanhoop nabij.

Lees verder op de website van de NOS.

Plaats je reactie