MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Real Madrid haalt kruis uit logo voor sponsor

28 november 2014 | in Sport | Reageer

Real Madrid logo gewijzigdIn de Verenigde Arabische Emiraten is het logo van Real Madrid gewijzigd om een lucratief sponsorcontract mogelijk te maken. Het christelijke kruis in het clublogo van de Spaanse voetbalclub is verdwenen.

Dat melden verschillende media, waaronder de Britse krant The Guardian.

In september sloot Real een driejarig contract met de Nationale Bank van Abu Dhabi. Het logo zonder kruis is te zien op een creditcard van de Arabische bank. Volgens Marca is het christelijke symbool uit het logo verwijderd om islamitische klanten niet voor het hoofd te stoten.

Plaats je reactie