MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

World Human Rights Forum van start in Marokko

29 november 2014 | in Maatschappij | 1 Reactie

world-human-rights-forum WHRFIn Marrakech is het tweede World Human Rights Forum (WHRF) van start gegaan. Met het forum wil gastland Marokko haar inspanningen tonen op het gebied van mensenrechten. Maar een aantal lokale mensenrechtenorganisaties zijn het er niet mee eens en roepen op tot een boycot van het internationale evenement.

Het World Human Rights Forum is een onafhankelijke organisatie met als missie het verenigen van de mensenrechtenactivisten en – organisaties uit de hele wereld.

Het allereerste World Human Rights Forum werd in december vorig jaar in Brazilië gehouden en trok meer dan 5000 deelnemers uit 30 landen

Lees het gehele artikel verder op DeWereldMorgen.be.

Er is 1 reactie

  1. Peter = de naam
    06 december 2014 om 02:48 uur.

    Inspanningen om de West Saharaanse gebieden te blijven bezetten.

Plaats je reactie