MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Rechter blokkeert uitzetting Haagse ‘jihad-ronselaar’ Oussama C.

30 november 2014 | in Maatschappij | Reageer

Oussama  CDe 18-jarige Hagenaar Oussama C. mag niet worden uitgezet naar Marokko. Dat heeft de rechter bepaald in een tussenvonnis. Oussama zou één van de drijvende krachten zijn achter pro-ISIS-demonstraties in Nederland. Hij wordt daarnaast verdacht van het ronselen van jihadstrijders.

Volgens de rechter mag de uitzetting niet omdat C. een bezwaarschrift heeft ingediend tegen het innemen van zijn verblijfsvergunning. Dat meldt de NOS. Oussama C., alias Abou Yazeed, heeft geen Nederlands paspoort.

Maandag staat hij samen met drie andere verdachten voor de rechter. Naast Oussama gaat het om Rudolph H., Azzedine C., en Hicham el O. uit Den Haag. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie