MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Jihadbruid Aïcha zwaar bewaakt door OM

01 december 2014 | in Justitie | Reageer

Vrouwen reizen af naar IS om te trouwenDe uit Syrië teruggekeerde Aïcha wordt permanent bewaakt door justitie. De vrouw, die onlangs op vrije voeten is gesteld, krijgt de extra bewaking omdat haar leven in gevaar zou zijn. Dat meldt de regionale zender L1.

Het Openbaar Ministerie wil het verhaal niet bevestigen of ontkennen.

Aïcha was van plan in Syrië te trouwen met een Turks-Nederlandse jihadstrijder. Ook zou ze van plan zijn geweest een weeshuis op te zetten in IS-gebied. (Bron/ lees verder: de regionale zender L1)

Plaats je reactie