MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nieuwe overstromingen eisen veertien doden

02 december 2014 | in Marokko | Reageer

overstromingBij nieuwe overstromingen door nieuwe zware regenval zijn afgelopen weekend veel doden gevallen. Het dodental door de nieuwe overstromingen is opgelopen tot veertien mensen. Dat melden lokale media volgens het Algemeen Dagblad.

Vorige week nog kwamen rond de veertig mensen om het leven toen overstromingen de mensen ’s nachts verrasten.

Hele dorpen staan inmiddels blank. Hulpdiensten kunnen bepaalde afgelegen gebieden niet bereiken omdat complete wegen en bruggen zijn weggevaagd. Vijftien legerhelikopters zijn inmiddels ingezet om mensen te redden. (Bron/ lees verder: het Algemeen Dagblad)

Overstromingen Marokko

Plaats je reactie