MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Anwar El Ghazi droomt van Real Madrid

04 december 2014 | in Sport | Reageer

2013-04-16 Contract A El-Ghazi Arena AmsterdamAan dromen geen gebrek bij Ajax-aanvallers Anwar El Ghazi en Ricardo Kishna. Bij Ajax spelen ze samen om zich in de kijker te spelen van grote clubs. Hun ultieme droom is om samen te spelen bij Real Madrid.

In een video-item in het digitale clubblad van de Amsterdammers beoordelen de twee jongelingen elkaar ook. Kishna over El Ghazi: “Anwar is een vrij complete buitenspeler, denk ik”, zegt Kishna op de officiële website van Ajax. “Ook technisch, heel erg snel, passeert makkelijk en is natuurlijk superdoelgericht. Hij scoort makkelijk, heeft veel assists en is gewoon belangrijk voor het team. Een vrij complete speler, denk ik.”

Ze vergelijken elkaar ook met de huidige vedette bij de Koninklijke, Cristiano Ronaldo. Ooit willen zij net zo groot worden als de Portugese superster. “Qua spel doet hij nog wel dingen als Ronaldo, maar qua uiterlijk lijk ik meer op hem”, grapt El Ghazi. (Bron/ lees verder: Ajax Magazine)

Plaats je reactie