MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

WK voor clubs gaat van start in Marokko

05 december 2014 | in Sport | Reageer

VoetbalTwee Nederlandse voetballers gaan komende week bij het WK voor clubs op jacht naar de wereldtitel in Marokko. Oud-international Romeo Castelen komt met de Australische club Western Sydney Wanderers in actie, terwijl Anouar Hadouir van de partij is met de Marokkaanse kampioen Moghreb Athletic de Tétouan. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Aan het WK voor clubs doen de kampioenen van de zes continenten mee, waaronder Real Madrid (Europa) en San Lorenzo (Zuid-Amerika). Namens het gastland doet Moghreb Athletic de Tétouan mee.

Het WK voor Clubs begint op woensdag 10 december en eindigt tien dagen later. De wedstrijden worden in Rabat en Marrakesh gespeeld. (Bron/ lees verder: VI en Algemeen Dagblad)

Plaats je reactie