MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Duitse politie doet inval in moskee op ‘sokken’

08 december 2014 | in Maatschappij | Reageer

politie invalDe Duitse politie heeft in het plaatsje Bremen vrijdag op gepaste wijze een inval gedaan bij een moskee. De agenten droegen hoezen over hun schoenen en maakten geen gebruik van honden.

Bovendien doorzochten vrouwelijke agenten de vrouwenafdeling en mannelijke agenten de rest. De autoriteiten deden er alles aan om niet het verwijt te krijgen dat het een islamvijandige actie was. Dat schrijven de Duitse media.

Justitie houdt de moskee en daaraan gelieerde verenigingen al jaren in de gaten. Bezoekers van het gebedshuis zijn in het verleden opgeroepen zich aan te sluiten bij IS. (Bron/ lees verder: de Volkskrant)

Plaats je reactie