MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Wilders verhoord door OM over ‘minder minder-uitspraken’

09 december 2014 | in Justitie | Reageer

GeertWildersJude1De Rijksrecherche heeft PVV-leider Geert Wilders maandag verhoord over zijn ‘minder Marokkanen’-uitlatingen eerder dit jaar. Daarin heeft de islam-hater aangegeven geen spijt te hebben van zijn racistische uitspraken over Marokkaanse Nederlanders.

Het verhoor maandagochtend vond plaats in opdracht van het Openbaar Ministerie. Dat maakte in oktober bekend dat het ‘Wilders vanwege diens ‘minder Marokkanen’-uitlatingen op 19 maart verdacht van “belediging van een groep mensen op grond van ras en aanzetten tot discriminatie en haat”.

Wilders blijft erbij dat hij inderdaad minder Marokkanen wil in Nederland, maar dat is volgens hem iets anders dan dat hij “alle Marokkanen Nederland uit zou willen hebben of iets zou hebben tegen alle Marokkanen”. (Bron/ lees verder: het NRC Handelsblad)

Plaats je reactie