MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Strafzaak Hamza B. opnieuw uitgesteld

10 december 2014 | in Justitie | Reageer

HamzaDe strafzaak tegen de 27-jarige Hamza B., verdacht van betrokkenheid bij de dubbele liquidatie in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt, is door de rechtbank in de Marokkaanse stad Tanger dinsdag opnieuw aangehouden. Dat meldt dagblad Het Parool.

Twee weken geleden hield de Marokkaanse rechter de zaak ook al aan, nadat een dag voor de zitting B. een extra advocaat in de arm had genomen. Dinsdag werd de zaak uitgesteld omdat Hamza’s advocaten meer tijd wensten te krijgen voor de voorbereidingen op de zaak. Dat verzoek werd gehonoreerd.

B. staat in marokko terecht voor betrokkenheid bij de dubbele liquidatie in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt op 29 december 2012. De volgende zitting staat gepland voor 23 december. (Bron/ lees verder: Het Parool)

Plaats je reactie