MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nasrdin Dchar in Dubai voor promoten Infiltrant

12 december 2014 | in Film | Reageer

Infiltrant met Nasrdin DcharDe Nederlandse thriller Infiltrant van regisseur Shariff Korver wordt aan het publiek getoond van het prestigieuze International Film Festival van Dubai. De film beleefde eerder al zijn wereldpremière tijdens het Toronto International Film Festival.

Hoofdrolspeler Nasrdin Dchar verblijft momenteel in Dubai om zijn film te promoten.

Infiltrant vertelt over een jonge agent (Dchar) die infiltreert in een Marokkaanse drugsfamilie. Als hij daar de warmte en acceptatie ontvangt die hij altijd gemist heeft, raakt Sam langzaam verstrikt in een loyaliteitsconflict.

Plaats je reactie