MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Europese tomatenproducenten vrezen Marokkaanse tomaten

13 december 2014 | in Economie | Reageer

TomatenEuropese tomatenproducenten maken zich grote zorgen om de toenemende import van Marokkaanse tomaten. Franse, Spaanse en Italiaanse tomatenproducenten vragen daarom de Europese Commissie om maatregelen te nemen.

Volgens cijfers van de Saint Charles markt in Perpignan, Frankrijk, zijn de ingevoerde Marokkaanse tomaten gestegen met 66% in oktober 2014 in vergelijking met het jaar daarvoor.

De Europese producenten beweren zware verliezen te lijden door de Marokkaanse concurrentie. (Bron/ lees verder: AGF.nl)

Plaats je reactie