MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse en Spaanse politie pakken IS-ronselaars op

17 december 2014 | in Maatschappij | Reageer

Islamitische Staat ISDe politie in Marokko en Spanje heeft zeven vermoedelijke leden van de terreurmilitie Islamitische Staat (IS) opgepakt. De zeven, onder wie vier vrouwen, worden verdacht van het rekruteren van nieuwe leden, vooral vrouwen, voor de IS.

De arrestaties vonden plaats in de Spaanse enclaves Melilla en Ceuta in Noord-Afrika, in Barcelona en in de noordelijke Marokkaanse stad Fnideq.

Twee van de verdachten zouden zelf op het punt hebben gestaan om af te reizen. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie