MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“Vervolging Wilders is signaal naar samenleving”

19 december 2014 | in Justitie | Reageer

Mohamed RabbaeDe vervolging van PVV-leider Geert Wilders wegens discriminatie van Marokkaanse Nederlanders is ,,een goed signaal naar de samenleving”. Dat zei Mohamed Rabbae van het Landelijk Beraad Marokkanen donderdag in een reactie in het AD.

Volgens de woordvoerder laat deze stap van het OM zien dat “iedereen gelijk is en ook de heer Wilders niet boven de wet staat.” Volgens hem is het belangrijk dat iedereen gelijk behandeld wordt in Nederland. Dus ook politici die te ver gaan en de samenleving ontwrichten.

Het Openbaar Ministerie vervolgt de PVV-leider voor het aanzetten tot haat en discriminatie vanwege zijn ‘minder Marokkanen’-uitlatingen. Er kwamen in totaal meer dan 6400 aangiften binnen. (Bron/ lees verder: het AD)

Plaats je reactie