MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hamza B. krijgt 20 jaar cel voor dubbele liquidatie

24 december 2014 | in Justitie | Reageer

HamzaDe rechtbank in Tanger heeft de Amsterdamse Marokkaan Hamza B. (27) veroordeeld tot een celstraf van twintig jaar voor de dubbele liquidatie in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt op 29 december 2012 en het schieten op twee motoragenten op de vlucht. Hij zal die straf voorlopig in Marokko moeten uitzitten.

Volgens RTL Nieuws gaat het om een onvoorwaardelijke celstraf. Ook werd B. veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van 18.000 euro aan de nabestaanden en 11.000 euro aan de agenten die werden beschoten.

De Marokkaanse justitie heeft de vervolging van B. op verzoek van Nederland overgenomen, nadat B. in juni 2013 op het vliegveld van Tanger werd opgepakt. (Bron/ lees verder: RTL Nieuws)

Plaats je reactie