MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Guinee gaat zich voorbereden op Afrika Cup in Marokko

26 december 2014 | in Sport | Reageer

Afrika CupDe nationale voetbalploeg van Guinee, één van de Afrikaanse landen waar de besmettelijke ziekte ebola uitbrak, gaat zich in Marokko voorbereiden op het toernooi om de Afrika Cup.

Dat is opvallend aangezien Marokko afzag van het organiseren van het toernooi uit angst voor de verspreiding van ebola in het koninkrijk.

Na twee oefenduels in Marokko reist de ploeg af naar Equatoriaal Guinea, het land dat de eindronde kreeg nadat Marokko de organisatie inleverde. De strijd om de Afrika Cup begint op 17 januari. (Bron/ lees verder: FCUpdate.nl)

Plaats je reactie