MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Politie pakt vluchtende drugsdealer op in Rotterdam

02 januari 2015 | in Justitie | 1 Reactie

PolitieDinsdagavond heeft de politie veel moeite moeten doen om een 37-jarige drugsdealer op te pakken in Rotterdam-Noord. De politie zag de man met een Franse automobilist praten, die waarschijnlijk drugs wilde kopen.

De verdachte, een Marokkaanse Nederlander, nam de benen en kon na een achtervolging worden aangehouden. Toen hij een vals rijbewijs had laten zien, ging hij er opnieuw vandoor.

Weer moesten de agenten achter hem aan, om hem verderop op een pleintje op te pakken. De man had zakjes drugs op zak. (Bron/ lees verder: Rijnmond.nl)

Er is 1 reactie

  1. Reno
    02 januari 2015 om 05:31 uur.

    In de VS zouden ze hem na de eerste vluchtpoging meteen hebben neergeschoten. Hier moet eerst gepraat worden en als hij de benen neemt rent men achter de crimineel aan. Neen, in de VS geen grap maken met de Cops. Ik denk dat hij het ook niet in zijn hoofd zou hebben gehaald als hij in Marokko was.

Plaats je reactie