MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marcouch: neem maatregelen tegen achterlijke PVV’ers

03 januari 2015 | in Politiek | Reageer

Ahmed MarcouchPvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch wil dat het Openbaar Ministerie actief maatregelen gaat nemen tegen oproepen van PVV aanhangers op Facebook om moskeeën in brand te steken.

De posting met de gewraakte reacties is verwijderd nadat het bericht daarover op Joop een golf van verontwaardiging losmaakte. De verwijdering is opvallend omdat op de bewuste pagina racistische en anderszins verwerpelijke reacties veelvuldig voorkomen.

Marcouch wil dat het OM stappen gaat ondernemen zodat duidelijk wordt dat zulke achterlijke opmerkingen in Nederland niet worden getolereerd. (Bron/ lees verder: RTL Nieuws)

Plaats je reactie