MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse organisatioes doen aangifte tegen aanhangers Wilders

04 januari 2015 | in Justitie | Reageer

Aanslag op MoskeeDiverse Marokkaanse organisaties hebben aangifte gedaan tegen PVV’ers die op Facebook hebben opgeroepen tot het in brand steken van Nederlandse moskeeën. Dat meldt RTL Nieuws.

Volgens Aissa Zanzen, woordvoerder van de Raad van Moskeeën, zullen deze mensen het niet alleen maar roepen. “Maar het zijn er zoveel dat de angst is dat er ook een enkeling tussen zit die echt van plan is een aanslag te plegen,” zegt hij tegen RTL Nieuws.

Het Openbaar ministerie gaat de bedreigingen onder de loep nemen. (Bron/ lees verder: AT5 en RTL Nieuws)

Plaats je reactie