MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Solidariteitsactie Marokko is “druppel op hete plaat”

11 januari 2015 | in Marokko | Reageer

overstromingHalf november viel er in het zuiden van Marokko in twee dagen tijd evenveel regen als tijdens een heel seizoen.

Officieel zijn er bijna veertig doden gevallen. Heel wat huizen, bruggen en wegen zijn vernield. Duizenden mensen bleven zonder stroom en dorpen raakten afgesneden van de buitenwereld. Kenza Isnasni, een Belgische jongedame van Marokkaanse origine, lanceerde tussen haar examens door een solidariteitsactie. De website DeWereldMorgen.be volgt Kenza op haar tocht.

Na de overstromingen kwam er heel wat kritiek op de aanpak van de ramp

Lees verder op de website DeWereldMorgen.be.

Plaats je reactie