MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko krijgt award voor beste stranden

14 januari 2015 | in Toerisme, Uitgelicht | 1 Reactie

AgadirHet afgelopen jaar zijn er bij Reisgraag.nl meer dan 5.000 ervaringen geschreven over reisorganisaties en vakantiebestemmingen. Degene met het hoogste cijfer in iedere categorie wint de Reisgraag award. Dit is de enige publieksprijs in Nederland waarbij alleen de ervaring van de consument de doorslag geeft.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op de Vakdag van de Vakantiebeurs werden de awards voor de 4e keer uitgereikt. Strand is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het land, maar Marokko is verkozen tot het land met de beste stranden. Gemiddeld kregen de Marokkaanse stranden er een 9,5(!) voor, op basis van reviews die het afgelopen jaar zijn geschreven.

De feestelijke uitreiking gisteren op de Vakdag van de Vakantiebeurs was de 4e editie van de Reisgraag Awards.

cijfers

Er is 1 reactie

  1. Farid Abouzoud
    04 februari 2015 om 07:54 uur.

    geen

Plaats je reactie