MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marcouch: hoog tijd voor een islamitische ideeënstrijd

16 januari 2015 | in Maatschappij | Reageer

Ahmed MarcouchVeel moslims dromen van een paradijselijke islamitische staat. Terroristen beloven dat ideaal met geweld te verwezenlijken. Het is hoog tijd voor een islamitische ideeënstrijd, zegt PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch in een interview met het Algemeen Dagblad.

Als in Parijs twee moslimextremisten een bloedige aanslag plegen op het satirisch weekblad Charlie Hebdo, weet het Marokkaanse Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch één ding zeker: zijn mailbox stroomt vol. De nieuwe woordvoerder integratie van de PvdA laat met schroom een paar berichten zien

Lees het gehele interview verder op de website van het Algemeen Dagblad.

Plaats je reactie