MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marcouch: ‘Aangifte van discriminatie wel serieus nemen’

24 januari 2015 | in Maatschappij | Reageer

Ahmed MarcouchTweede Kamerlid Ahmed Marcouch (PvdA) vindt dat de politie in Almere steken heeft laten vallen bij het opnemen van de aangifte van mishandeling van twee Almeerse Marokkaanse vrouwen. Volgens hem hadden de agenten in de aangifte op moeten nemen dat er naast de mishandeling sprake is van discriminatoir gedrag. Dat is nu niet gebeurd, schrijft Dichtbij.nl

Marcouch bracht vrijdagmiddag een bezoek aan de twee vrouwen. Woensdag werden zij op klaarlichte dag op de Cinemadreef moedwillig door een man op de fiets omvergereden en geschopt

Lees het gehele artikel verder op Dichtbij.nl

Plaats je reactie