MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Achmed Akkabi: “Kutjochies op straat schelden die Joden uit”

26 januari 2015 | in Maatschappij | Reageer

 Achmed AkkabiBegint de aanpak van radicaliserende jongeren inderdaad op school? Is het vreemd dat Journaal-presentatoren halfnaakt rondhuppelen in Wie is de Mol? En hebben onsmakelijke foto’s op pakjes sigaretten zin?

Acteur Achmed Akkabi (Bluf, Rabat, Moordvrouw) bespreekt het nieuws van de dag in een interview met de Volkskrant.

Lees hier zijn kijk op het nieuws.

Plaats je reactie