MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Anwar El Ghazi kiest voor de Atlas Leeuwen’

27 januari 2015 | in Sport | Reageer

2013-04-16 Contract A El-Ghazi Arena AmsterdamAjax aanvaller Anwar El Ghazi (19) stelt zich beschikbaar voor het Marokkaans Elftal voor het komende oefeninterland op 28 maart tegen Uruguay. Dat meldt Atlas-Lions.nl.

De aanvaller heeft volgens de Marokkaanse sportsite zijn keuze gemaakt. De verwachting is dat hij dan ook al over twee maanden zijn debuut kan maken voor de Atlas Lions.

Na zijn doorbraak bij Ajax speelde El Ghazi eerder dit seizoen nog voor Jong Oranje. De speler van Ajax kan echter tot zijn 21ste nog switchen van land zolang hij geen bindende wedstrijd in het hoofdteam van een land heeft gespeeld. (Bron/ lees verder: Atlas-Lions.nl)

Plaats je reactie