MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Grote drugsbende ontmanteld bij politie-actie Spanje

28 januari 2015 | in Justitie | Reageer

hasj smokkelTijdens een grote en gecoördineerde politie-actie in Spanje zijn er deze week 100 mensen gearresteerd en 22 ton hasj met een marktwaarde van 100 miljoen euro in beslag genomen. Dat meldt InSpanje.nl.

De verdachten zouden lid zijn van een bende die op grote schaal hasj vanuit Marokko naar Europa smokkelde. De Spaanse politie was de bende al twee jaar op het spoor. De hasj werd vanuit Marokko via Algeciras, Málaga en Madrid gedistribueerd naar heel Europa.

Tijdens de politie-actie werden naast de drugs twee miljoen euro, 500 mobiele telefoons, veel vuurwapens, 86 voertuigen en geavanceerde communicatiesystemen in beslag genomen. (Bron/ lees verder: InSpanje.nl)

Plaats je reactie