MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Verdachte Reda N. voor rechter voor overval multimiljonair

02 februari 2015 | in Justitie | Reageer

rechtbankVandaag begint het proces tegen Reda N., die als hoofdverdachte geldt in de zaak van de overval op multimiljonair Wim Zegwaard in 2012.

Volgens het Openbaar Ministerie is Reda een echte crimineel die veel op zijn kerfstok heeft, waaronder overvallen in Honselersdijk en Rotterdam.

De rechtszaak tegen Reda N. zal volgens verwachting zeven dagen gaan duren. Dinsdag is de inhoudelijke behandeling van zijn zaak en vrijdag gaat het OM bekendmaken welke straf het eist tegen Reda. (Bron/ lees verder: DenHaag.fm)

Plaats je reactie