MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Minister Lilianne Ploumen in Marokko voor economische samenwerking

03 februari 2015 | in Economie | 2 Reacties

De haven van TangerMinister Lilianne Ploumen van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking reist met een handelsdelegatie van achttien bedrijven naar Marokko, Tunesië en Algerije.

De missie is bedoeld om de relaties met de Noord-Afrikaanse landen te versterken, om kennis uit te wisselen en om de handel te bevorderen.

De reis is begonnen in Marokko, waar de minister de haven van Tanger heeft bezocht. Ook is ze bij een aantal Nederlandse bedrijven langsgegaan, waaronder textielfabriek Trojaco. Aan het einde van de middag is minister Ploumen verder gegaan naar Rabat, waar ze een handelsdiner met het lokale en meereizende bedrijfsleven heeft bijgewoond.

Dinsdag staat in het teken van overleg. Ploumen spreekt onder meer met de Marokkaanse minister van Industrie, Handel en Technologie, de minister van Transport en Infrastructuur en de minister van Landbouw. Daarna heeft de minister een lunch met vrouwelijke ondernemers en bezoekt ze een project van KNVB World Coaches. (Bron/ lees verder: Rijksoverheid.nl)

Er zijn 2 reacties

 1. Peter = de naam
  03 februari 2015 om 06:48 uur.

  Nog ff naar de bezette Westelijke Sahara, de zandwallen mijnenvelden artillerie bewonderen ?
  http://www.npo.nl/de-muur/21-11-2014/VARA_101369839

 2. ab
  16 februari 2015 om 12:45 uur.

  Net als de bezette palastijnse grondgebied (Israël)

Plaats je reactie