MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Meer Marokkaanse tomaten naar Europa

05 februari 2015 | in Economie | Reageer

Export van tomatenIn de afgelopen jaren is de export van Marokkaanse groente en fruit naar de Europese Unie verder toegenomen. Dat meldt AGF.nl. De groei is vooral duidelijk waarneembaar in Frankrijk, waar Marokkaanse tomaten populairder zijn dan de Spaanse.

Volgens een rapport van de Spaanse Federatie van Fruit en Groente Producenten en Exporteurs komt momenteel 70% van verkochte tomaten op de Franse markt uit Marokko en maar 13% uit Spanje.

Marokkaanse producten worden ook steeds populairder in Groot-Brittannië; de export naar Engeland groeit met 23% per jaar. (Bron/ lees verder: AGF.nl)

Plaats je reactie