MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko legaliseert 18.000 migranten

10 februari 2015 | in Marokko | Reageer

Afrikaanse migranten in MarokkoMarokko heeft in 2014 ongeveer 18.000 migranten uit 116 landen een verblijfsvergunning gegeven. In totaal hadden ongeveer 27.000 migranten een aanvraag ingediend. Het is de grootste regulariseringsactie in Noord-Afrika ooit.

Dat heeft het ministerie van Marokkanen in het buitenland en Immigratie bekend gemaakt tijdens een persconferentie.

Maar liefst 24 procent van de mensen die een verblijfsvergunning aanvroeg, kwam uit Senegal. Ongeveer 20 procent waren Syriërs. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie