MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse voetbalbond maakt werk van El Ghazi

13 februari 2015 | in Sport | Reageer

2013-04-16 Contract A El-Ghazi Arena AmsterdamDe Marokkaanse voetbalbond maakt er serieus werk van om Ajax-talent Anwar El Ghazi in de toekomst als international te verwelkomen. De huidige bondscoach van de Marokannen Badou Zaki, gaat namens Marokko naar Nederland afreizen om El Ghazi te bekijken en met hem te praten.

Dat weet sport24INFO te melden.

Recent gaf El Ghazi te kennen dat hij ook mogelijk open staat voor spelen voor de nationale ploeg van Marokko. De buitenspeler speelde reeds drie interlands voor Jong Oranje, waarin hij een maal doel trof. (Bron/ lees verder: VoetbalCentraal)

Plaats je reactie