MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

De Infiltrant gaat naar de VS

15 februari 2015 | in Film | Reageer

Infiltrant met Nasrdin DcharDe Nederlandse thriller Infiltrant met in de hoofdrol de Marokkaanse Nederlander Nasrdin Dchar is geselecteerd voor de 18e editie van het Annual European Union Film Festival in Chicago, waar de film eind maart twee maal wordt vertoond.

De film, die gaat over het infiltreren van een jonge agent in een Marokkaanse drugsfamilie, is verder ook geselecteerd voor het Palm Beach International Film Festival.

Infiltrant heeft het goed gedaan op internationale festivals. Zo was deze eerder al te zien in Toronto en Dubai. (Bron/ lees verder: FilmTotaal)

Plaats je reactie