MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

IS dreigt in nieuwe video met meer aanslagen in België en Frankrijk

16 februari 2015 | in Maatschappij | Reageer

IS dreigvideoZondag verscheen er een video op internet, waarin twee Belgische Syriëgangers dreigen met aanslagen in België en Frankrijk. Dit melden diverse Belgische media.

In de video zeggen de twee jonge Franstalige jihadisten dat IS-strijders zich door Europa hebben verspreid: klaar om aanvallen te plegen. Volgens hen is de aanslag op redactie van Charlie Hebdo, ruim een maand geleden, nog maar het begin.

“Met bomauto’s komen we naar Parijs, geen probleem. Parijs, Brussel, als God het wil”, aldus de man, die een groot mes en een zwaar wapen in zijn handen heeft. Een van de mannen is een Marokkaanse Belg uit Verviers die begin vorig jaar naar Syrië vertrok. Hij wordt er Abu Khalid Al Maghribi genoemd. (Bron/ lee sverder: De Telegraaf)

Plaats je reactie