MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Marokkaan geeft rijles’ genomineerd voor televisieprijs

17 februari 2015 | in TV | Reageer

MertabiDe YouTube-hitserie ‘Marokkaan geeft rijles’ is genomineerd voor de televisieprijs De TV-Beelden. De online serie waarin acteur Mert Ugurdiken vooroordelen op humoristische wijze op de hak neemt, dingt mee voor de prijs in de categorie ‘Best Made for Web’.

De Turkse Nederlander speelt sinds 2013 de rol van rijinstructeur Mo in de serie. Hij schrijft, acteert en regisseert de afleveringen zelf en publiceert ze vervolgens op zijn YouTube-kanaal ‘Mertabi‘. In 2014 heeft hij een tweejarig contract getekend bij RTL, waar zijn afleveringen nu ook te zien zijn.

Op 2 maart worden de winnaars van De TV-Beelden bekendgemaakt tijdens een gala in Amsterdam.

Plaats je reactie