MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Levensverhaal Abdellaoui wordt vastgelegd in boek

22 februari 2015 | in Literatuur | Reageer

bureau_marokko_2014Er komt mogelijk een boek uit over oud-profvoetballer Yassine Abdellaoui. TV-presentator en programmamaker Frank Evenblij wil namelijk een boek over de Marokkaanse Nederlander schrijven. Zo heeft hij aangegeven in een interview in De Telegraaf.

De oud-Willem II-speler zat in 2003 vast na beschuldigingen over witwassen en heling.

Evenblij interviewde de nu 39-jarige Abdellaoui vorig jaar voor het programma Bureau Marokko. Zijn verhaal raakte hem zo dat hij sympathie voor hem heeft gekregen. Evenblij wil nu zijn levensverhaal optekenen: “Zijn verhaal kan veel jongeren inspireren”, vertelt hij in de krant. (Bron/ lees verder: RTL Nieuws)

Plaats je reactie