MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Azzedine Karat ziet het belang van de moskee

23 februari 2015 | in Maatschappij | Reageer

Imam Azzedine KarratAzzedine Karrat begon zijn carrière als IT’er. Nu, nog maar amper 28 jaar, is hij hoofdimam van ICC Essalam, de grootste moskee van Nederland. MetroNieuwsheeft hem geinterviewd.

Vanaf wanneer begon jouw interesse voor theologie?
Dat was al op jonge leeftijd. Al mijn broers zijn theoloog en hoogleraar op universiteiten. Bij ons thuis werd er dan ook veel over religie gesproken en dan vaak op wetenschappelijk niveau. Als tiener volg je die discussies ook, het is iets waar je mee opgroeit

Lees het gehele interview verder op MetroNieuws.nl

Plaats je reactie