MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Rechter doet vandaag uitspraak in zaak Reda N.

24 februari 2015 | in Justitie | Reageer

rechtbankDe rechter doet dinsdag uitspraak tegen Reda N., verdacht van de overval op multimiljonair Wim Zegwaard.

Het Openbaar Ministerie heeft geen direct bewijs voor zijn betrokkenheid bij de overval op Zegwaard, of de andere overvallen waarvan hij wordt verdacht. Maar wel andere aanwijzingen. Zo heeft Reda na de overval niet alleen spullen van Zegwaard in handen gehad, maar ook veel contant geld.

Omdat rechtstreeks bewijs ontbreekt is het de vraag of de rechter de aanwijzingen genoeg vindt om Reda te veroordelen. (Bron/ lees verder: OmroepWest)

Plaats je reactie