MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse website: El Ghazi kiest voor Marokko

25 februari 2015 | in Sport | Reageer

2013-04-16 Contract A El-Ghazi Arena AmsterdamAnwar El Ghazi laat Oranje links liggen en kiest voor een interlandcarrière bij Marokko. Dat zou de Marokkaanse Nederlander hebben gezegd in gesprek met het Marokkaanse medium Sport24Info.

El Ghazi speelde sinds vorig jaar drie interlands voor Jong Oranje, maar zal de stap naar het ‘grote’ Nederlands elftal wellicht niet maken.

De Ajacied lijkt na een ontmoeting met Zaki, die naar Nederland was afgereisd, nu definitief zijn keuze te hebben gemaakt voor de ‘Atlas Lions’. El Ghazi’s ouders staan volgens de Marokkaanse pers ook positiever tegenover een interlandloopbaan bij de Leeuwen van de Atlas, dan bij Oranje. (Bron/ lees verder: Sport24Info)

Plaats je reactie