MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El Ghazi ontkent keuze te hebben gemaakt

28 februari 2015 | in Sport | Reageer

2013-04-16 Contract A El-Ghazi Arena AmsterdamIn een interview met Ajax.nl heeft Anwar El Ghazi aangegeven nog geen keuze te hebben gemaakt om voor Marokko dan wel Oranje ui te komen. De Marokkaanse Nederlander zegt hiervoor zijn tijd te willen nemen.

“De afgelopen periode verschenen een paar keer berichten in de media dat ik al wel een keuze zou hebben gemaakt. Onzin. Het leidt tot allerlei reacties en het is op niks gebaseerd. Onrust om niks,” zegt de talentvolle speler van Ajax.

Met de nationale ploegen houdt hij zich nog niet bezig. “Ik moet en wil me op Ajax concentreren, dat is het belangrijkste. Ik wil hier een vaste waarde worden, belangrijk zijn voor de ploeg. Daar gaat het om. Wat er verder komt, zien we dan wel weer.” (Bron/ lees verder: Ajax.nl)

Plaats je reactie