MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Examenfraudeurs Ibn Ghaldoun betalen schadevergoeding

02 maart 2015 | in Justitie | 1 Reactie

De scholengemeenschap Ibn GhaldounTwee van de drie veroordeelde hoofdrolspelers in de examendiefstal in 2013 op de islamitische scholengemeenschap Ibn Ghaldoun in Rotterdam gaan een schadevergoeding betalen. Dat meldt de NOS.

Het ministerie van Onderwijs eiste eerder 86.000 euro schadevergoeding van de drie verdachten voor de extra kosten die het College voor Toetsen en Examens (CvTE) had gemaakt. Maar na maanden van onderhandelen met de advocaten van de verdachten is overeengekomen dat ze 4800 euro per persoon in termijnen gaan betalen.

Een derder verdachte weigert te betalen en moet voor de rechter verschijnen. (Bron/ lees verder: de NOS)

Er is 1 reactie

  1. hakeem.jamal
    04 maart 2015 om 12:35 uur.

    Nooit betalen aan.ern schurkenstaat

Plaats je reactie